Jumaat, 16 Mac 2012

MR THE ALL SHARED | KAHWIN VS COUPLE { VIDEO }

assalamualaikum
hye peeps

Love_according_to_children_large 

hye yo what up ekekeke...
hari ni aku nak show satu video dari MrTheAllShared . first time aku tengok vid deorang pergh superb la dan tak sangka diorang 18 tahun so besar aku ja la kan. muka diorang matang giler lah. 

so jom check it out vid diorang kahwin vs couple part 1 dan part 2.



dah faham so mana lebih korang prefer kahwin or couple ? ha ? fikir fikir kan lah hewhewhew.
bagi aku kalau tak nak kawin lagi better tak payah nak bercinta. kalau nak bercinta juga kawin la seandainya korang dah faham apa itu tanggungjawab dan komitmen.

so kalau nak kenal diorang semua tengok vid bawah ni.
ada biodata diorang siap.


hehehe dah kenal kan. even lain sekolah rapat kan diorang !
kawan sejati macam tu la.
so 
bye
selamat menonton.

jangan duk gelak ja huhahuha tapi habuk pun tak dapat. kihkihkih,



1 ulasan:

nuratika aziz berkata...

hye awak..haahh..agree sangat.cara pendekatan dakwah dorang sangat cool,ohsemm dan bersesuaian dengan remaja2 mcm kita neyh :)
nice entry btw,padat dan tersusun.
tak sangka pula sambil2 blogwalking neyh leyh jumpa entry yang cool.
you can check my blog too.
:D