Isnin, 12 Mac 2012

KORANG TAHU TAK LAGI SEMINGGU AKU DAH NAK KENA KAHWIN ?

assalamualaikum
hye peeps

Tumblr_m0q3nxkomo1rpwhvdo1_500_large

hye korang ( sambil cakap sambil stress sebab nak kena kahwin )
korang tahu tak kahwin tu apa? korang tahu tak ? takkan tak tahu ? aduh sedihnya sebab kena kahwin !
OMG why u do this to me ha result ?

korang tahu tak aku nak kena kahwin dengan apa?
aku kena kahwin dengan result SPM la 21 march 2012 ni.
wah dia akan datang mendekat dengan aku pada 21 march ni.
aku tak pasti dia datang dengan muka gembira atau muka sedih apa yang aku tahu aku rasa aku nak say

" RESULT PLEASE STOP AT THERE I DON'T WANT TO SEE U "

hohohoho
aku exaggerate lebih kahkahkah

haritu diorang cakap 22 tengok tengok hari ini aku baca
status sini dan sini 
aku tahu 21 confirm keluar benda alah tu weyh aku takut nervous lagi rasa macam nak lari ja tak nak balik malaysia la macam ni adoii

tu ja kot aku nak cakap
bye


5 ulasan:

daya jamal berkata...

suruh macam mane pon tetap result too akan keluar . :) gud luck dear .

Amirah Zulhijjah berkata...

gudluck ya dear...=))

AkmaDanira berkata...

risau jugeee nih..

btw goodluck ^_^

Tanpa Nama berkata...

relax la.. kuar jugak nnti.. ;p

fatin amalina husna berkata...

risau final jugak..huhu..
all the best dear..^^